Smykkekursus/workshop

Updates coming on Facebook, Instagram and my website.

Flere gange årligt vil jeg afholde smykkekurser i min butik, GULD & URT, på Nørrebro. Her vil der være mulighed for at prøve kræfter med smykkehåndværket og nogle af de forskellige teknikker det kræver for at kunne fremstille et smykke. Information omkring de gældne kurser vil foregå ved opslag på hjemmeside, facebook og instagram.
During the year I will teach small jewellery workshop classes in my shop GULD & URT on Nørrebro. The workshops details will be posted on my website, facebook and instagram.

Next workshop course:

For participation or questions contact me on:
desouza.cph@gmail.com
 
 

Giv en anderledes julegave i år

- SMYKKEWORKSHOP GAVEKORT-

Polterarbend /Bachelor party

Som noget nyt vil jeg også afholde polterarbend smykkeworkshops. Det vil foregå i butikken/ smykkeværkstedet, GULD & URT, hvor jeg har 4 arbejdspladser til rådighed (max mennesker på værkstedet er 7-8 personer).
Udgangspunktet vil være at lave et smykke til bruden/gommen, jeg vil i samarbejde med deltagerne designe og skitse et personligt og meningsfuldt smykke til bruden/gommen.
Vennerne/veninderne vil i fælleskab på polterabenddagen udføre dette smykke. Bruden/ gommen må selvfølgelig gerne også selv arbejde lidt på smykket hvis dette ønskes.
Pris afhænger at eventets indhold og varighed og materialet af smykket.
De tidligere workshops jeg har holdt har været utrolig hyggelige og fyldt med musik, gode røverhistorier, drinks og meningsfuldt håndværk.
Kontakt mig gerne for mere information
desouza.cph@gmail.com